Recreatiewoning 30,

Verkocht

Idyllische recreatiewoning met uniek uitzicht over schapenweide

Huis Verkocht - Recreatiewoning 30

Eigenschappen:
– Nieuw opgebouwde woonkamer (2017)
– Ruime zonnige tuin (+- 250 m2)
– Complete badkamer met douche, toilet en wastafel
– Optimale privacy
– Adembenemend uitzicht over schapenweide
– Prachtig rieten dak (extra dik voor langere levensduur)
– Keuken met ingebouwd gasfornuis en koelkast

Prachtig uitzicht over schapenweide
Deze recreatiewoning is gelegen op een unieke locatie midden in de Kamerikse polder, omgeven door landerijen in absolute stilte. De ruimte tuin is gelegen op het noorden en grenst aan het water. Gedurende dag is er op het perceel zowel zon- als schaduwplekken te vinden.

In goede technische staat
De recreatiewoning is voorzien van een extra dik rieten dak voor een langere levensduur. De recreatiewoning, bestaande uit een slaapvertrek, badkamer, woonkamer en keuken, is helemaal compleet en u kunt direct starten met recreëren. De woonkamer is in 2017 nieuw opgebouwd en daarmee goed voor jaren recreatieplezier. De recreatiewoning is voorzien van dubbel glas.

Voor rustzoekers en natuurliefhebbers
De omgeving is ingericht voor mensen die op zoek zijn naar rust, ruimte en privacy. Geen speelplaatsen of drukke horeca maar prachtige natuur en de aanwezigheid van futen, koeien en meerkoeten.

Centrale ligging in het Groene Hart 
De recreatiewoning is gelegen in de polders van Kamerik. Kamerik valt onder de gemeente Woerden. Kamerik ligt middenin het Groene Hart en is daarbij nog eens ideaal gesitueerd ten opzichte van diverse uitvalswegen. Naar Amsterdam en Utrecht is het ca. 20 autominuten en Den Haag en Rotterdam liggen op 35 autominuten afstand. Het NS-station in Woerden en Breukelen is op fietsafstand. De nabijgelegen Nieuwkoopse Plassen nodigen uit tot een heerlijke fiets- of zeiltocht. Nog meer nabij is een fijne zwemplek in het natuurwater van de Geer.
Dit is de kans om tot rust te komen en te genieten van groen, water en al het moois wat Kamerik u te bieden heeft.

De recreatiewoning staat op huurgrond. Een meerderjarig huurcontract is mogelijk. De verhuurder is aangesloten bij de RECRON, hierdoor heeft u extra zekerheden. Permanente bewoning en commerciële onderverhuur is niet toegestaan.

Object kenmerken
  • Huis