Stacaravan,

€8.850,-

Nette stacaravan met ruime tuin en veel privacy

Huis - Stacaravan

Op zoek naar een plek om tot rust te komen? Dit is uw kans op een eigen plekje in het Groene Hart.

Privacy, rust en ruimte
De stacaravan staat in Kamerik, op recreatieterrein de Berkenhoeve. De Berkenhoeve staat voor rust, ruimte en privacy en genieten van de natuur. Geen overlast van drukke horeca of spelende kinderen , maar recreëren in absolute stilte.

Ruime tuin
De tuin is ongeveer 250m2 groot en omgeven door diverse bomen en struiken. Aan één zijde grenst het perceel aan een smalle sloot. In de tuin zijn gedurende de dag, zowel zon- als schaduwplekken te vinden. De veranda voor de stacaravan zorgt voor extra comfort bij natte of juist warme dagen.

Klaar voor het nieuwe seizoen!
De stacaravan is voorzien van twee slaapkamers, een keuken en een badkamer. De stacaravan is geschikt voor vier personen en is voorzien van vele kastjes om uw spullen op te bergen. De stacaravan is klaar en voor het nieuwe seizoen. De externe berging is toe aan vervanging maar kan in overleg verwijderd worden.

Centrale ligging in het Groene Hart
De recreatiewoning is gelegen in de polders van Kamerik. Kamerik valt onder de gemeente Woerden. Kamerik ligt middenin het Groene Hart en is daarbij nog eens ideaal gesitueerd ten opzichte van diverse uitvalswegen. Naar Amsterdam en Utrecht is het ca. 20 autominuten en Den Haag en Rotterdam liggen op 35 autominuten afstand. Het NS-station in Woerden en Breukelen is op fietsafstand. De nabijgelegen Nieuwkoopse Plassen nodigen uit tot een heerlijke fiets- of zeiltocht. Nog meer nabij is een fijne zwemplek in het natuurwater van de Geer.
Commerciële onderverhuur en permanente bewoning is niet toegestaan.

Object kenmerken
  • Huis