Recreatiewoning 28,

€24.900,-

Recreatiewoning aan het water met uitzicht op schapenweide

Huis - Recreatiewoning 28

Eigenschappen:
– Tuin met zon- en schaduwplekken (+-250m2)
– Complete badkamer met douche, toilet en wastafel
– Optimale privacy
– Uitzicht op prachtige schapenweide
– Voorzien van rieten dak
– Keuken met ingebouwd gasfornuis en koelkast

Prachtig uitzicht op een schapenweide
Deze recreatiewoning is gelegen op een unieke locatie midden in de Kamerikse polder, omgeven door landerijen in absolute stilte. De ruimte tuin (250 m2) grenst aan het water en heeft uitzicht op een rustgevende schapenweide. Gedurende dag is er op het perceel zowel zon- als schaduwplekken te vinden.

Een plek om tot rust te komen
De recreatiewoning en de omgeving stralen één en al rust uit. De recreatiewoning, bestaande uit een slaapvertrek, badkamer, woonkamer en keuken, heeft een knusse en idyllische uitstraling.

Door een groot aangebracht raam kunt u eenvoudig vanaf de woonkamer uitkijken over de tuin.

Voor rustzoekers en natuurliefhebbers
De omgeving is ingericht voor mensen die op zoek zijn naar rust, ruimte en privacy. Geen speelplaatsen of drukke horeca maar prachtige natuur en de aanwezigheid van futen, koeien en meerkoeten.
Dit is de kans om tot rust te komen en te genieten van groen, water en al het moois wat Kamerik u te bieden heeft.

Centrale ligging in het Groene Hart 

De recreatiewoning is gelegen in de polders van Kamerik. Kamerik valt onder de gemeente Woerden. Kamerik ligt middenin het Groene Hart en is daarbij nog eens ideaal gesitueerd ten opzichte van diverse uitvalswegen. Naar Amsterdam en Utrecht is het ca. 20 autominuten en Den Haag en Rotterdam liggen op 35 autominuten afstand. Het NS-station in Woerden en Breukelen is op fietsafstand. De nabijgelegen Nieuwkoopse Plassen nodigen uit tot een heerlijke fiets- of zeiltocht. Nog meer nabij is een fijne zwemplek in het natuurwater van de Geer.

De recreatiewoning staat op huurgrond. De jaarlijkse kosten voor het gebruik van de grond zijn €1550,- per jaar (2018). Een meerderjarig huurcontract is mogelijk. De verhuurder is aangesloten bij de RECRON, hierdoor heeft u extra zekerheden. Permanente bewoning en commerciële onderverhuur is niet toegestaan.

Object kenmerken
  • Huis