Recreatiewoning 49,

€39.500,-

Sfeervolle recreatiewoning met ruime tuin en uitzicht op het zuiden

Huis - Recreatiewoning 49

Recreatiewoning met ruime tuin en prachtig uitzicht op het zuiden

– Ruime zonnige tuin op het zuiden gelegen (+-400m2)
– Optimale privacy
– Uitzicht tot aan de horizon
– Keuken met ingebouwd gasfornuis en koelkast
– Slaapkamer voor twee personen
– Woonvertrek met rondom grote ramen

Prachtig uitzicht tot aan de horizon
Deze recreatiewoning is gelegen op een unieke locatie midden in de Kamerikse polder, omgeven door landerijen in absolute stilte. De ruimte tuin is gelegen op het zuiden en grenst aan het water. Gedurende dag zijn er op het perceel zowel zon- als schaduwplekken te vinden.

Voor rustzoekers en natuurliefhebbers
De omgeving is ingericht voor mensen die op zoek zijn naar rust, ruimte en privacy. Geen speelplaatsen of drukke horeca maar prachtige natuur en de aanwezigheid van futen, koeien en meerkoeten.
Dit is de kans om tot rust te komen en te genieten van groen, water en al het moois wat Kamerik u te bieden heeft.

Centrale ligging in het Groene Hart 

De recreatiewoning is gelegen in de polders van Kamerik. Kamerik valt onder de gemeente Woerden. Kamerik ligt middenin het Groene Hart en is daarbij nog eens ideaal gesitueerd ten opzichte van diverse uitvalswegen. Naar Amsterdam en Utrecht is het ca. 20 autominuten en Den Haag en Rotterdam liggen op 35 autominuten afstand. Het NS-station in Woerden en Breukelen is op fietsafstand. De nabijgelegen Nieuwkoopse Plassen nodigen uit tot een heerlijke fiets- of zeiltocht. Nog meer nabij is een fijne zwemplek in het natuurwater van de Geer.

De recreatiewoning staat op huurgrond. Een meerderjarig huurcontract is mogelijk. De verhuurder is aangesloten bij de RECRON, hierdoor heeft u extra zekerheden. Permanente bewoning en commerciële onderverhuur is niet toegestaan.

Object kenmerken
  • Huis